Kväll

Nu har jag läst på provet lite. :) det är nog inte så svårt jag trodde. :P Imorgon kommer jag säkert inte att blogga så mycket, eftersom jag måste läsa på prov, och efter skolan ska jag på luciaövning. På kvällen måste jag se Ugly Betty och Desperate Housewives. :) Måndagen är därför den bästa TVdagen, annars är måndagen jobbigast/tråkigast, men sådär, nu fick ni veta lite onödig information ;D  

Här kommer en bild igen. :)


Bilder

Jag sätter in några bilder jag tagit hit.
















Bilderna blir större om ni klickar på dem.

En paus

Nu har jag en liten paus, innan jag börjar läsa på provet. Jag passar därför på att komma hit och ladda upp en bild innan jag börjar läsa. Jag såg nyss en film " must love dogs" . Den var helt bra. :)

Här kommer en bild, jag fotade idag.


Mumin & Emil i Lönneberga

Godmorgon.
Eller morgon är väl inte direkt rätt ?
Iallafall, min morgon har gått åt att titta på mumin ( på finska ) och jag förstod allt, även fast allt var på finska ! Man får ju nästan vara stolt, även fast programmet är på "småbarnsnivå" :) Emil var i alla fall roligt att titta på. Det var det avsnittet där Emil, tuppen och griseknoen ( skrivs det så? ) söp sig fulla på körsbär. :)

Idag måste jag läsa på tyskaprov som vi har i tisdag. Skulle verkligen inte orka anstränga mig med att läsa på tyska, som jag ändå tycker att är jättetråkigt, usch, men det man måste göra, måste man.

Här kommer ett foto jag tog igår.




klicka på bilden, för att få den större.


Christmas song.

Såhär vid lillajul, så ska jag sätta in ett klipp av Friends, där Pheobe sjunger sin julsång :D den är bara för rolig :D


http://www.youtube.com/watch?v=1YBYWw9kliQ&feature=related

Välkommen till min blogg !

Hej,
Nu har också jag blivit en bloggare. Jag kommer främst att sätta upp foton jag tagit, men jag kommer också att skriva om vad som händer omkring mig.

Här kommer två foton jag tog idag.

Bild jag fotade idag, när jag var ute med I.




RSS 2.0