Sommarlov :)

Hej !
Nu äntligen är det sommarlov. Vårfesten gick jättebra. Jag är jättenöjd över mitt betyg, och över mina stipendier. :) Efter vårfesten for jag, mamma, pappa och I ner till glasskiosken för att köpa den traditionella glassen som vi alltid köper efter en vårfest. När jag kom hem solade jag, och på kvällen började jag fixa mig klar. Ungefär kl.16.30 förde mamma mig och klasskompis Matilda till Ölmos, där klassen skulle fira :) Förstås var där ju andra också.

På Ölmos var det jätteroligt ! Man har ju alltid roligt med roliga människor så ;) Ungefär halv 2 tiden for jag till M<3 och sova. Vi for direkt och sova, och vaknade halv 12-12 tiden imorse :P

Idag har jag solat, för det är kokhett här ! Och stilla i luften, så man har varit tvungen att komma in emellan för att inte helt torka ut där ute ;) Jag skulle sola ryggen idag, och hörde på musik tillika, vilket gjorde att jag somnade. Svider lite på ryggen nu...

Jag tänkte att jag ska sätta in en bild på min nya "hiphoplippis".


En sån :D New York Yankees ;)



Men nu ska jag fara ut o gå med hunden tror jag :)

Skriver nog antagligen inte mera idag, men säkert imorgon. Första sommarlovsdagen då :)

Ha det bra !

Peace out !

Klassresan = DEN BÄSTA !

Hejsan !

Idag kom jag hem från vår klassresa eller "hemliga resan" !det är därför jag inte har skrivit på länge :)
Jag orkar inte skriva igen vad vi har gjort, för det skulle bli den femtioelfte gången, därför kopierar jag det jag just skrev åt en kompis på MSN ;)

walkie talkie ;D sanoo:

först heureka, sen fazers fabriken, efter det till hotell flamingo (som vi sen sovd, värsta lyx ! ) sen var klassen till en vattenpark som fanns där i hotellet sen på kvällen till Amarillo o äta, sen va vi alla hos varandras hotellrum. På morgon först morgonmål, sen shoppa vi i Jumbo, sen hem o stanna på vägen i Karis o åt :D

Där fick ni veta :) Det var jätteroligt ! Nu vill man inte att vår klass ska splittras. Imorgon är det sista dagen vi är i skolan, för då är det avslutning.

Jag och min kompis J ska läsa upp Niornas program, och det är en dikt. Den är faktiskt bra, om jag får säga det själv :) Den handlar om våra 3 år i högstadiet, fast vi har skrivit om alla töntiga saker som har hänt :D Roligt, men kanske en aning pinsamt att läsa upp det inför ca 100 personer.

Imorgon sätter jag in en bild på min outfit, och då får ni också lite bilder från klassresan.

En sak måste jag säga nu. Jag köpte en HIPHOPlippis idag :DD

Bild imorgon på den !

Nu- > sova !

Godnatt


tråkigt

Eftersom jag har så tråkigt, och det inte är sol ute, ska jag skriva ett inlägg igen :)

you say Disturbed, I say Chamillionaire
you say AC/DC, I say Plies
you say Drowning Pool, I say Tupac
you say Metallica, I say Eminem
you say The Offspring, I say Bow wow
you say Papa Roach, I say 50 cent
you say The Agony Scene, I say THE GAME

If you love rap/hiphop and hate heavy metal copy and paste!

Läste detta just på Youtube, och tyckte det var bra, därför ville jag sätta hit det.
Jag söker just nu låtar av de där hiphopartisterna,så jag ska skriva tips hit :)

Chamillionaire - true
Plies - she makes me wanna ( ft. T-pain)
Tupac - me against the world
Eminem - we made you, stan

Bow wow - My baby

50 cent - i get it in
The game - dope boys

Nu ska jag fara ut på byn med W & J !

Hejdå :)


busy

Hejsan !
Ursäkta att jag inte har skrivit på en evighet, men jag har inte hunnit. Det är väl den vanligaste ursäkten ? men det stämmer ju så :)

Eftersom det är sista veckan i skolan, så har vi extra program. Idag hade vi Första Hjälp de tre första timmarna. De två timmarna efter det hade vi Sjöräddning nere vid Brandstationen. Det var jättekul ! Att hoppa i vattnet med våtdräkter på ! lite läckte det in, men inte så mycket. Vi simmade jättelänge i vattnet, och det var inte kallt ! men efteråt var det nog lite kyligt :p Sista timmen var vi på besök till dagis :)
Imorgon blir det Ovako och Museét och Första hjälp. :) På torsdagen till fredagen åker klass 9 på "hemliga resan" :D ska bli jättekul ! och på lördag är det AVSLUTNING ! :D ! Sen sommarlov ! :D längtar så !

8 juni börjar jag jobba på mitt sommarjobb, så det ska också bli spännande :)

Ska ladda upp lite bilder från stranden. Är väldigt nöjd över dem :)








Sådär, varsågoda :D

Nu ska jag lägga mig ner och höra på musik ;) kanske jag far ut och ligga i solen. :)

Hejdå, ha det bra !

Peace out !

PS. ni som läser min blogg, får gärna kommentera mina bilder, så jag vet vad ni tycker :) Ge också tips på vad jag kan fota, så kan jag prova att fota, och lägga in dem hit. :)

godmorgon !

Jag har nu fullt med nya BRA låtar ! jag älskor dom :D man får "fiilis" av dom :D En av dem är
Little Jackie - The world should revolve around me
nu ska jag städa här i huset, sedan ut med hundarna !

Skriver KANSKE senare !

Peace out !

Somriga bilder :)

Hej !
Igår kväll gjorde jag ingenting extra. På kvällen såg jag på Beck, flickan i jordkällaren. Jag har nog sett den förut, fast jag kom inte riktigt ihåg, för det var så länge sedan. Alltid lika spännande med Beckfilmer.

Idag på morgonen och förmiddagen har det varit mulet, men nu har det blivit riktigt mycket sol ! :D hoppas det är så hela helgen :)

Nu har jag just kommit in, och varit inne så länge att jag hunnit sätta in mina nya bilder jag fota där ute :)
Här kommer några av dem :)

Klicka på de små, för att få dem större !

Nu-> ut och sola !





















Fotisgolf, SILVER ! :D

Hejsan !
Vår vänelevsavslutning var på Fotisgolfen i Kimito ! :D det var hemligt ända tills vi kom dit. Att fotisgolfa var jättekul ! :D fast det var egentligen ganska lätt :P Det ser svårare ut men när man väl är "inne" i spelet, så är det inte så svårt :D fast alla borde prova ! Det var första gången jag spelade det idag, och jag blev andra ! :D Då blev jag glad ! :D Jag hade 85 poäng.

Imorgon är vi lediga från skolan, och på fredag är det projekt. Sen helg ! :) skönt !  sen är det bara en vecka kvar i skolan. Tänk ! EN vecka. Känns som att man just började 9an, och nu går man ut. Ojj vad tiden går.




Det här var den sista "punkten" i fotisgolfen, och på mitt första försök fick jag bollen insparkad i -3- hålet ! :D


Här är en bild från hur det såg ut.

Nu ska jag fara och se på tv eller något. Kanske ut och gå?

Men hejdå. Skriver kanske ikväll.

Peace out !


Stan

Tjena !

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG ! :D jag hörde på radion, NRJ, när vi åkte hem från Åbo att Flo Rida ska till Finland ! Den 9.7 i Helsingfors. Biljetterna kostar 29€, och gissa vem som vill övermycket dit ! ( läs måste dit) ÅÅH; ! JAG VILL, JAG VILL,JAG VILL !

Nu har jag nyss kommit hem från åbo :) hittade skor och "bolero" som jag behövde till avslutningen :) älskar skorna ! Jag hittade också en ny parfym, eftersom min Puma är slut. Nu blev det Adidas, Fruity Rhytm.



Nu ska jag se om det kommer något på tv.
Imorgon är det paus i projektdagarna, för vi nior har "framtidsdag" i skolan.
Efter skolan har väneleverna avslutning på hemlig plats också :) Ska bli kul !
Skriver imorgon.

Godnatt.
Peace out ;)

PS. jag kommer säkert att drömma om Flo Rida inatt (A). DS.


Paus i arbetande :)

Nu tog jag paus i mitt projekt. Jag har moppat och dammsugit hela huset, tömt diskmaskinen och vädrat, varit ute med hundarna och rensat mitt klädskåp. Snart ska jag ut med hundarna på länk :)

Igår var det sol och varmt, och idag är det grått och tråkigt. Jag var ner till stranden igår tillsammans med lillebror, och vi såg en ekorre, som vi var båda ganska "jännä" på. Jag var kanske mest intresserad av den, för att jag skulle ju förstås fotografera den, fast det gick inte så bra. Ekorrar är svåra att fota ! det har jag lärt mig. Ett ännu svårare djur att fota är humlor. Det märkte jag också igår, efter flera misslyckade försök  ! :P ( ojj, det här var jätte intressant ;) ) Men nu vet ni i alla fall vilka djur som är svåra att fota.

Hmm... undrar hur svårt det skulle vara att fota en leopard....

Nåjo ! :D jag ska i alla fall sätta en bild in på ekorren :D



jag har satt lite skugga och lite mera "högdager" på denhär bilden, annars skulle ni inte se något alls !

Nu ska jag fara ut och gå. När mamma kommer hem, ska vi åka in till Åbo och möta upp syster J :) jag behöver skor till min vårfestklänning :) Hoppas jag hittar !

Nu ut med doggarna !

Tjena mors !
Peace out, !

tillbaka

Nu är jag inne igen, så nu ska jag skriva !

Det var jättekul ute ! Alltid roligt med T :D vi tog foton, åt glass, gick omkring, sjöng och dansa :D Idag har jag solat, och jag har till och med lyckats få en rand. Bra till avslutningen att man är lite brun :)

Jag har en ny favorithuppari !:D Adidas :D ! ska lägga in lite bilder ;)





Eurovisionen igår alltså ! Norge vann, vilket va rätt ! Alexander Rybak är både söt och en jättebra sångare och performer ( vad är det på svenska?) Jag var hos Feyo och Wilma och såg finalen. Jag var ganska trött efter dagen, eftersom jag hade varit på utbildning från kl.09-16.30, så när vi låg på soffan och såg på eurovisionen, somnade jag :D och vi lekte juryn vi tre, och jag hade skrivit i sömnen ! :D för det första hade jag skrivit på plats 24, Fila istället för Finland, och under det hade jag skrivit 9, men varför vet jag inte ? :D

Utbildningen var också jätterolig ! Vi lärde oss första hjälpen och brandsläckning, och praktiskt arbete i hamnen. Ser verkligen fram emot mitt sommarjobb ! Och jag har jättetrevliga arbets"kamrater" :)

Några bra låtar !
Eminem - We made you
M.I.A - Paper planes
           10 dollar
           Come around ( ft. Timbaland)
Anoosh & Inga - Jan Jan
Arash & Aysel - Always
Sean Kingston ft. Lil Wayne - I'm at war

Nu ska jag göra något annat, för nu har jag skrivit ett långt inlägg som jag lovade ! :D

Ha det bra !

Peace out ;)

Hej

Norge vann ! JESS !

Förlåt att inga jag har skrivit på länge, och just nu när jag skulle skriva ett jättelångt inlägg, så skickade min kompis meddelande, så jag ska fara ut och gå nu !
men när jag kommer in, så ska det skrivas ! :D

Hejdå !

Sista skoldagen

Gokväll !

Äntligen var ALLA prov och alla uppgifter och alla läxor över för mej ! :D imorgon har vi den sista normala skoldagen ! Ännu bättre känns det eftersom mitt sista prov gick riktigt bra, känns det som :)

Jag har ungefär just kommit hem från Åbo med pappa :) syster J åkte med hem till Åbo med oss också.

Skoldagen idag var bra.

Nu ska jag bjuda på två bilder på mig och M :)





Ikväll kommer Eurovision semifinal 2 ! :D

Mitt nya favoritbidrag är Azerbaijan's bidrag :D
Arash & Aysel - Always !

Hejjar på den ;), och Norge och Finland :D

Nu blir det tack för mej ! Skriver imorgon:D


frisyrtips, tack !

Shudeluu !

Ska skriva ett kort inlägg om dagen nu. Skoldagen var helt bra. Efter skolan cyklade jag ner till frissan och ändrade min tid. Jag ska klippa och slinga mitt håren inför avslutningen. Några tips på vad jag ska sätta för färg(er) ? Efter det kom jag hem, satt framför datan en stund. Efter det läste jag igenom samppaprovet vi har i torsdag. Det är det sista provet ! herregud så skönt ! Snart har vi hemliga resan också :) I alla fall, idag hade vi geografiprov. Tror det gick ganska bra.

Imorgon fyller M<3 år ! grattis, och lycka till med kortet ! :)

I fredag blir det slaggis ? Och i lördag kanske M's house. :)

Ikväll kommer Eurovisions semifinal1. Finland och Sverige är bl.a. med. Jag tycker dock att det är dåligt att det kommer kl.22.00 ! alltför sent och samma tid som Gossip Girl kommer. GG kan jag åtminstone inte missa ! så jag får väl byta kanal i pauserna ;) Nu ska jag se på OC eller se klart filmen jag började se som kommer på TV100 Family , Blondiner har roligare.

Ha en trevlig fortsatt kväll, och heja på Finland !


Vårens första åska

Nu har vårens första åskväder slutat. När jag skulle starta hem från skolan var det full sol. Efter att ha kommit kanske 50m från skolan, så börja det ösregna, och efter det bullra det till. Nu är det dock över. Tror jag. Hör ganska högt på musik.

Nu ska jag fara och läsa på geografiprovet.

Rainy day.

Hejsan
Idag är en äkta tråkdag ! bara regn, regn och åter regn. Har inte gjort något idag. Förutom att sett på en film, Love Actually, som aldrig tänkte ta slut, fast den var riktigt bra.

Jag väntar så otroligt på sommaren ! kommer bli den bästa sommaren ever ! :)

lite planer har jag.
1. Tälta med Sonja, Wilma, Tesse :D
2. Träffa kompisar jättemassor!
3. Ordna fest?
4. Jobba på ett nytt ställe :)
5. Köra skooter.

Och en massa mera :D men man tar en dag i taget !

Vet ni vad?
Ni som känner mig, vet att jag hör på hiphop och rap. Idag när jag var på YT och hörde på lite låtar, kom jag till en låt som Lil Wayne sjunger. När jag sedan såg på vad det hade kommit för kommentarer så var det någon som hade kommenterat
" - the voice sounds like a crashed turkey"
Och nu får jag inte bort det från huvudet :D för det stämmer ju ! haha :D gud va jag skratta åt det :D

Men nu ska jag sätta in tre bilder. :)









Eurovision

Hej !
Vet ni vad?
Jag är kär i Norges eurovisionsbidrag!
Alexander Rybak - fairytale. :D
om ni inte har hört, LYSSNA NU !
Hoppas på en seger, fast man borde heja på sitt eget land.
Men. GO FINLAND också :Ö

Jag kom just hem, efter att ha varit ute med kompisar. :)
M var inte ute, för han har varit borta idag, och nu saknar jag han som en dåre =/
men imorgon ska jag kanske till han :) och då sa han att jag ska få hans huppari :Ö den jag älskar :D

anyway, vet ni vad veckans bästa var?
1. Att jag fick en full 10a i min författarpresentation ! :D
2. Fick 9 i moddaprovet.
3. Att Kimitoöboken var klar och inlämnad !
4. Maten vi gjorde på hussan idag var jättegod !
Thai-mat ( Phad King ! jättegod) och som efterrätt:
Vitchokladkaka med digestivekex som botten :D
NAMM ! :D
Den kakan ska jag laga väldigt snart :D

Nu ska jag tala en stund med M<3 till, sen se på film/frendit och sen sova :)

Ingen bild, sry ;P

Godnatt !

VECKAN FÄRDIG !

Tror jag aldrig har känt mig såhär lättad efter en skolvecka ! :D Herregud va skönt med helg ! :D nästa vecka har vi geggaprov på tisdag och Samppaprov på torsdag. Efter det är ALLT över ! :D veckan efter nästa vecka ( invecklat) så då har vi projektdagar måndag-tisdag och på onsdag en framtidsdag, torsdagen är ledig och på fredagen så fortsätter våra projektdagar. Veckan efter det, så har vi hemliga resan på torsdag och fredag och på lördag: AVSLUTNING ! :DD

Anyway, dagen har varit bra ! :) gulle gör min dag<3 :D
Imorgon blir det antagligen slabbis ;)

Nu -> Ut och gå, och efter det Frendit :)


Tyska

Nu har man läst på tyskaprov !

Tror inte att det ska bli så stressig vecka heller, om man tar en dag i taget :) Imorgon, provläsning och ut. Onsdag provläsning och skriva på boken. Torsdag skriva boken. Fredag, SLAPPA :D

Gymppatimmen idag var jättekul ! :D Vi spelade boboll. Eller de som inte övade till stafettkarnevalen spelade boboll. Mitt lag vann typ 21-2 :D Vi "owna" :D

Jag har inget nytt att rapportera, därför slutar jag detta inlägg nu.

Lyssna på Lily Allen - Alfie
                                     - Drivin' me wild

Nu ska jag göra något annat !

Hejdå :)

Så var den helgen över

Hejsan.
Nu var äver denna helg slut. Eller lovet slut, borde man kanske säga i och med att vi var lediga på fredagen, och slutade tidigare på torsdagen. Helgen har varit jättekul !

Idag har jag varit till moffa, och kusinerna med J & I. Vi har också hunnit med att fiska. Inte ett enda napp hade vi ens ! dåligt.

Den här veckan kommer vara jättestressig.
Imorgon: Läsa på prov + skriva bok
Tisdag: Tyskaprov + läsa på prov
Onsdag: Läsa på prov + skriva bok
Torsdag: Fysikprov + skriva bok

Nu ska jag packa gymppakassen och skolväskan. Sedan bastu och efter det sova.

Ha en bra vecka !

Vappen !

Roligaste vappen den här ! :D
Jag startade tillsammans med min kompis T<3, klockan 19 till Björkboda. 19:30 träffade vi S & W <33 i korset. :P Efter det körde vi vidare, eller S fick cykla, stackarn :D Vägen var lång, tänkte aldrig ta slut.
 Vi var ganska många personer i "Gronne" ( eller är det med U, Grunne? ), och det var jätteskojjigt ! Vi kom dit ungefär 8, och for hem 12, efter lite händelser där :D + att det blev lite kallt :P men jag fick låna M's<3 rock :) Jag hade en topp,2 huppari och två rockar, men ändå frös jag :P Igår åka jag PV för första gången i mitt liv ! och det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Det var roligt !

Nu ska jag jag lägga låtar till kameran, och sen ut och sola.

Här är några sommarbilder. Full sol ute, och jättefint :) Sommaren kommer ! Finally ! :D






Nu far jag ut !

Hejdå !
Ha en trevlig dag !

/ _nathaliee´!

RSS 2.0