25.2 - Onsdag

Hejsan,
nu har ännu en dag i skolan gått förbi  ! Gud så tiden går fort ! :) Fast det är ju bra det ;) Imorgon har vi prov, engelskaprov. Säg vad ni vill, men jag tycker det faktiskt är roligt att skriva engelskaprov ! :) Idag ska jag med andra ord då läsa på prov :) ikväll ska jag också på kalas ! :)

Imorgon blir det aerobic, och sedan hem. Kl.20.00 kommer det 90210 ! Det är faktiskt bra ! :) Nu ska jag gå och läsa på prov ! skriver KANSKE ikväll...

Hejdå ! Ha en bra fortsatt dag !
P.S ! Nu smälter snön här, och solen lyser ! Äntligen vår ! :D


Lördag :)

Idag har det varit en extrem chilldag ! Jag var ett varv till Moffa och Mosters idag tillsammans med syster E som kom hem idag. A, I och P var med också :) Kul :) Idag har jag också spelat Guitar Hero på datan ;) helt okej, fast ganska svårt i början, men jag blev nog bättre ! ;D Jag har också vilat en timme idag ! JAG! jag brukar aldrig kunna vila mitt på dagen. :)Skönt var det :)

Imorgon ska jag i alla fall vila ut igen ! för sen börjar skolan igen -_- usch ! :D

Jag tänkte lägga in en bild på mig nu faktiskt :) tog den igår !




Jag måste bara säga, att jag älskar min kamera !
Tack, bästa födispresenten ! :)


Nu ska jag surfa vidare på vågorna ;)

Shudeluu!

Igår -Idag :)

Hejsan !
Igår var jag och träffade mina sillögon :D A,L & M :D senare kom också V dit :) Vi hade jätteroligt :D i alla fall när vi spelade "Familje Geni" :D ojojj :D kul ! :D jag fick också ett jättefint armband av A. Tack<33 :D Det var ganska roligt när A och jag var ute och åka deras "sparkkälksbana" :DD hahaa... hoppas att det inte tar lika sjukt ännu A ! ;D hah :D

Igår senare på kvällen kom T,J & J hit :D först såg vi på 90210 lite, sen prata vi lite ;) och efter det spelade vi "Helt Hysteriskt " :D det var jättekul & hysteriskt !! :D När de for hem satt jag en stund framför datan och chattade lite... eller ganska mycket egentligen ;D

Idag. Jag vaknade halv 11. Jag satte sedan på en film " there's something about Mary "



Den var riktigt bra faktiskt :)



Snart kommer min kompis J hit :) efter det ska vi gå ner till slaggis. :D så ser min kväll ut :)
Imorgon ska jag också ut tror jag. Antagligen träffa M :)

Jag ska sätta in en bild jag tog när jag var hos A igår!
Först sätter jag in den bilden oredigerad



Här kommer den redigerade. Men jag har bara satt skugga till !




Vad tycker ni är snyggare ? :)
Redigerat eller Oredigerat ?


Nu ska jag fara ! :)
Shudeluu !

Förlåt

Förlåt att jag inte har skrivit på länge ! alltför länge, men jag har verkligen inte hunnit !

På lördagen så började jag kvällen med att fara med min kompis T till Portside och äta. Vi åt varsin pizza, eller som en lite äldre man kom fram till oss och frågade av mig (efter att ha frågat om vi inte kan laga pizza hemma, och om vi skulle till "Pange" efter Portside ) om vi har ätit " Pitscha" :) efter Portside for vi hem till T och fixade oss lite. När vi var klara förde mamma oss till B på fest. Det var helt roligt sen lite senare åt kvällen. Men när vi kom dit så var det nästan kaos ;) händelsefull var den kvällen i alla fall ! Mycket händelsefull.

På söndagen hade vi kalas för syster J,  men samtidigt lite för M ! :) kul var det !

Igår var jag till Åbo med mamma :) först shoppade vi lite och sen var vi till optiker & ögonläkare ! Det var skönt att få min syn kollad av en ögonläkare. Jag provade också några glasögon där ! Till näst skulle jag vilja ha ett par Lacoste eller PUMA glasögon. Jag gillade dem verkligen mycket ! :) Jag hittade också ett par andra glasögon, men jag kommer inte ihåg vilket märke det var... Men de var lite större glasögon, inte riktigt så stora som det "nya modet" är med nästan flugglasögon, men nästan. Dom hade guldbågar och var ganska neutrala vid glasen. Gillade dom också :)

Idag händer det inte så mycket. Kanske träffa någon kompis? men nu tror jag att jag ska gå och se på film !:) jag ska se What Happens in Vegas... tror jag :)



Den här shoppade jag bl.a. igår :) jag köpte också en matchande blå topp och t-skjorta.
Jag hittade också nya skor igår ! :)

Nu far jag ! hejdå, ha en bra fortsatt dag!

alla <3- dag

GLAD VÄNDAG ALLA :D <3



Ut + snuvig

Hej !
Jag har inte orkat skriva nu på en tid, men nu ska jag srkiva ett jättekort inlägg !
Jag har nu jättemycket snuga och sjuka ögon och allt. Hård flunssa helt enkelt -_- men har klarat mig undan febern :)
Nu ska jag laga mig färdig, och sedan ut  !

Jag sa att det skulle bli ett kort inlägg ;)
Hejdå!

Träsket i dimma

Som Alexandra skrev på sin blogg, så sätter jag nu upp bilder som jag tog från träsket idag :) det var så tjock dimma, att man inte såg genom den alls ! här är bevisen :



 



Klicka på dem, så blir de större !

Nu ska jag fara och äta kvällsmål, sedan sova.Jag känner att
jag kanske börjar bli sjuk nu jag med =/
Halsen käns sjuk...
Fast jag har druckit två stora koppar med té idag ! :)
Nu far jag, skriver imorgon !
Godnatt! :)

Sonja Alden

Sonja Alden - Du får inte : en perfekt karaokelåt :) den är jätterolig att sjunga :D


Nu ska jag gå och läsa lite på samppaprovet innan det kommer mina program (: jag tror jag ska skippa att se på Päivien idag, och istället se på Kyle XY, för det kan jag absolut inte missa ! :D Skoldagen idag var faktiskt riktigt bra :D  Nu ska jag fara och läsa.... skriver ikväll ! :)





- Provläsning -

Hej.
Skolan idag var faktiskt riktigt okej. :) På gymppan så fick vi vara ut & gå. Det var jätteskönt, för det har varit sol här hela dagen idag :) Eftersom vi var så snabba att gå, så när vi kom tillbaka till skolan, efter att ha duschat och allt, så hade vi ännu 1h och 5 min ledigt, tills nästa timme börja :D det var skönt ! :)

Efter skolan gick jag hem. Gjorde inte så mycket. Nu ska jag börja läsa på samppaprovet (samhällslära). Klockan 20.00 kommer det Ugly Betty och efter det, kl.21.00, kommer det Täydelliset naiset. :D Det är en orsak till att måndag är den bästa dagen, för då kommer alla bästa program. Fast nu på torsdag börjar Beverly Hills här (: De nya delarna. Det ska jag börja följa med tror jag.

Nu > Provläsning !

Skola imorgon

Alltså usch! vilket väder ! nu regnar all snö bort här, och det är bara slask. Vi som skulle skida imorgon på gymppan. Men det är nog lika bra då (; Idag har jag inte gjort något. Men igår var jag i Åbo med Alexandra och Josefin. Vi gick omkring på stan några timmar, och åt på Arnold´s :) gott var det. De har nog de godaste munkarna där alltså ! namm :Ddet ska vara kinuskimunk med vaniljssås i :) på kvällen när vi hade kommit hem for jag ut på byn med T. Där var typ ingen, så vi for hem till T. :D det var skitkul :D vi satt framför datan och hörde på musik och skrattade helt fullt :D for hem därifrån typ halv 12:P sen kom jag hem, och fortsatt framför datan  ;) efter det såg jag lite på tv, och for väl och sova typ halv 2. :P vet inte hur jag ska orka med skola imorgon ? usch...  + att vi har prov på onsdag :( men efter den här veckan är det ledigt igen en vecka ! sportlov ! :D skönt :DD


Jag hittade ett par ganska snygga skor igår i stan. Men jag köpte inte dem. Nu har jag suttit och tittat på några skor jag skulle vilja ha :






Jag tycker att dom här skorna är jättesnygga !
ouh, I like.


- Slut på praon -

hejsan
nu var det slut på praon. Tillbaka till skolan i måndag då med andra ord. usch, skulle inte alls orka. :) i allafall, min praoplats var jättebra !  Frissan P var jättesnäll, och idag, sista dagen, så ringde hon och beställde pizza från Portside som hon sedan bjöd och vi åt ! (: jättegott ! Ännu till så plockade hon lite produkter som jag fick av henne ! en 750 ml sprayflaska ( som är jättebra ! jag testade redan ) shampoo, balsam, en annan sorts spray, vax och ännu till en plattång ! :) här kommer en bild !



Det var med andra ord en jättekul praovecka ! (:

Ikväll ska jag ut på byn  ! (: kul att träffa J o alla :)



Den här bilden fotade jag nere i byn (: jag gillar det här fotot jättemycket !

Nu .> Päivien !

- Prao -

Hej
Jag är ledsen att jag inte har skrivit på länge nu, men jag har faktiskt inte hunnit. På min praoplats har jag ju jobbat kväll, så jag har kommit hem halv 8 -8 tiden de två senaste dagarna. Imorgon slutar jag kl.20.00 igen. Men på fredagen slutar jag redan ca kl.14.00 (: Jag har därför ingenting speciellt att berätta heller, för jag har inte hunnit med så mycket :P
Praoplatsen trivs jag riktigt bra med, och det är riktigt roligt där :)

Oh my god !  jag har hört på en låt säkert 8 ggr redan idag. Aly & AJ - The Potential Breakeup Song

http://www.youtube.com/watch?v=bqpA5Acc8-c

Ett annat klipp jag har tittat på flera ggr om dagen nu den här veckan är detta:

http://youtube.com/watch?v=IBxaREcqe14

nu ska jag i bastun !

Ska försöka skriva imorgon !
Hejdå (:

Guitar Hero

Idag har jag spelat Guitar Hero World Tour hos kusin vitamin ! :D Det gick helt bra faktiskt ! eller om jag får säga det själv så är jag ganska bra :D Jag spelade ungefär 2 timmar :D nu har jag nyss tittat lite på Friends :D
Imorgon börjar PRAON :) och jag ska vara hos en frissa :) det bästa är att jag ska jobba kväll, så jag får sova länge ;) börjar först kl.14 :D

Nu ska jag fortsätta surfa lite, och sedan göra något annat ! :)









Hejdå !

RSS 2.0